Jeg kan ikke lade være med at skrive. Om det er artikler, noveller, anmeldelser, legat ansøgninger, dagdrømme, kærlighedsbreve eller andet vås – ned på papir skal det. Jeg har lavet en del arbejde som oversætter, kulturjournalist og forfatning af hjemmesidetekster, og kan måske også lave noget for dig.

Jeg snuppede lige et årti hos Gaffa med et hav af koncerter og anmeldelser. Det var en skøn tid med festivaler og interviews og meget andet godt.

Over en årrække skrev jeg for Fyn Lives nu hedengangne magasin. Fyn Live er et fælles tiltag for fynske spillesteder. Her er et eksempel på et interview jeg lavede med Black Rebel Motorcycle Clubs danske trommeslager Leah Shapiro.

Jeg har også skrevet for den nu hedengangne jazz-folk-blues festival Jam Days. Flere af magasinerne ligger på issuu.com, og jeg har skrevet om bl.a. Sinead O’Connor, Kenny Wayne Shepard, Walter Trout, og interviewet med Bo Kasper.

Derudover har jeg haft en række blandede kunder, heriblandt studenterguiden.dk, og var i sin tid med til at starte studentermagasinet Slyng (som jeg navngav!) på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet.